ICL 办公室

id214_icl_img_01.jpg

这是 Söhne & Partner Architekten 为海运渔业公司 ICL 的新总部所做的室内设计,设计师的灵感来自于客户的核心业务。占据总部中心的是一个锃亮的由镜面覆盖的船头形幕墙;波浪般弯曲的墙壁,以及带有圆点图案的玻璃幕墙则象征着大海和鱼群。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Inspired by the firms’ core business as a shipping company, a shiny, mirroring ship’s bow forms the centre of its new head office. Hereby the company – formerly scattered in small offices across the city – acquired new headquarters that embody its image and present themselves as a space for the future, characterized by transparency and openness.

From the spacious and bright lobby curved walls diverge like waves while glass walls are covered with polka-dot patterns for visual protection either of them referring to the leitmotif of sea and schools of fish. Adjacent to the foyer generous meeting rooms are arranged. Large, bright lounge areas provide space for communication and interaction.

 

设计事务所 Söhne & Partner Architekten
地点 奥地利, 维也纳
设计团队 Thomas Bärtl, Michael Prodinger , Guido Trampitsch
面积 1,200 m2
摄影 Alexander Koller

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 奥地利, 维也纳