Home 07

id506_home_07_img_01.jpg

i29 设计的这座公寓位于阿姆斯特丹,设计师将原有的结构改造成一个宽敞,开放,具有良好采光的空间。从地板到天花板,所有喷成白色。一个开放的中庭,有机的联系楼梯,客厅。沿着楼梯两层高的墙壁上覆盖着清晰的松木。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This single-family apartment for four people is situated in a stately building in southern Amster-dam, NL. The original structure, with rooms for staff, a double hall and long hallways with lots of doors has been transformed into a spacious, transparent dwelling full of light and air.A kitchen in combination with cabinets from floor to ceiling has laser-cut front panels, all spray painted white. This pattern results in a dynamic mixture of open and closed cabinets, the holes also function as integrated handgrips. The transparency of the object’s skin gives depth to the volume which is complimented by furniture like the Grcic chair one. An atrium with open staircases brings natural light from a large roof light into the living area. Along the open staircase a wall of two stories high is covered with clear pine wood, and connects the two levels. Upstairs the master bedroom is situated next to a large bathroom with a finish of structured tiles from Patricia Urquola, glass, and wooden cabinets.

 

设计事务所 i29
地点 荷兰, 阿姆斯特丹
设计师 i29 interior architects
面积 150 m2
摄影 i29 interior architects

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Home 07, 5.0 out of 5 based on 1 rating