Home 06

id506_home_06_img_01.jpg

i29 设计的这个项目曾获得浴室设计2010大奖,简约以及与自然的融合是设计的理念。设计师使用白色装饰整个空间,从简单的布局中,我们能够体会到设计师的匠心别具。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This residence at the Singel, Amsterdam (NL) exists from one open space where several functions have been put into freestanding objects. The kitchen and wardrobe are placed near the entrance and combined into one single volume.

The bath- and bedroom is hided into a volume which is placed at back of the house. From the open living area you look alongside the volume towards the vertical garden and the entrance stairs to the roof terrace. The view on the green wall holds a promise in itself which will be redeemed once you enter the bed/bathroom. The small measurements of this combined bed and bathroom are in contrast with its spacioucesness, while containing a private and personal feeling.

The panorama on the overgrown plantwall and the contrast with the minimalistic white bed/bathroom provides an intense experience. Integration of nature is an important aspect of traditional culture in Japan, the homeland of the client. The integrated in-house vertical garden is an example of this. Other features where simplicity and minimalist details.

 

设计事务所 i29
地点 荷兰, 阿姆斯特丹
设计师 i29 interior architects
面积 140 m2
摄影 i29 interior architects

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Home 06, 5.0 out of 5 based on 1 rating
目录: 室内, 住宅