Reforma 住宅

id9_Reforma_Residence_img_01.jpg

Carlos Pascal y Gerard Pascal / Pascal Arquitectos 设计的这个住宅由于建筑物的外观和结构的复杂性,设计师基于的是将现有元素有机的结合,而不是隐藏它们,从而创造一个宽敞明亮的空间,整个设计充分体现了这一点。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Due to the façade and structure complexity of the building, the remodeling apartment design is based on a logical existing elements union, instead of hiding them, to create spacious and illuminated areas with different perspective views in each one. This traces generated angulated views and, therefore independent spaces that do no need to be closed by walls or doors; these are the aspects that portrays the house at first sight. The core element upon which the spaces were designed is a laminated metal sheet that runs through the bedrooms hallway, the guest washroom, the elevator, and goes arround up to the dining room becoming an important part of it too. A huge bookcase, that do not reach the ceiling, follows the same rules though in a perpendicular orientation. These are the only two elements that defines the public space limits in the the house. Another important aspect of the design are the minimun required circulation areas; corridors square meters become part of the adjacent zones. This is how getting around the house becomes very comfortable and practical having more than one route to choose. The functional design and the visually appealing and habitable perspectives, are combined with a rich materials and colors palette: black slate, metal, wood and glass. All of them were selected to bring out the best of each one; the textures, shades and the highlights are unique elements that work together creating a strategic combination. The black slate used in the hallway, the entrance foyer and the dinning room floors are also in the bathrooms area but in combination with walls covered with two tonality venetian tile. The guest washroom walls are lined with cow black leather emphasizing the venetian mirror luminosity and the granite sink.

 

设计事务所 Carlos Pascal y Gerard Pascal / Pascal Arquitectos
地点 墨西哥
面积 405 m2
摄影 Sófocles Hernández

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 墨西哥