Cassia Antica

id501_Cassia_Antica_img_00.jpg

JM ARCHITECTURE 设计的这个项目是对一座 20 世纪 60 年代的别墅进行改造。设计师从三个层次上对别墅进行了重新设计,以适应各个层次上不同的功能。地下一层作为娱乐休息区,地面完全被柚木披覆,其中包含了一个温泉 SPA,它的另一端与泳池相连。地上一层的左侧是厨房,起居室和餐厅,右侧则是书房和客厅。可以方便的从大堂到任何地方。楼上是卧室,与毗邻的步入式衣橱和浴室。所有房间都配备有书桌,等离子电视以及迷你吧。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Remodelling project of a 1960s villa, located in a residential complex along the historic consular roman road which neighbours with the Veio natural park, at the north end of the italian capital. The villa, organized on three levels, has been redesigned in order to accommodate very different functions on every level. The basement level has been dedicated to play and relax areas. This floor is hosting a large spa entirely cladded in teak wood, with a 6 x 2.5 meter counter current lap pool with hydro jets on the other end. On the other side of a clear glass wall there’s a play room. Both areas are read a a large single space due to the glass transparent wall. A sunken patio is bringing natural light to this level and it creates a private outdoor area protected from any sight of the neighbouring villas. The ground level, which is hosting all the daytime functions, is organized on two separated zones, on the left and right side of the entrance catwalk. On the left side are located the kitchen, family room and dining area, while on the right side are located the study room and the living area. The distribution of each room is planned in order to be able to reach every area from the foyer, without crossing any other space. This level is designed in strict relationship with the outdoors. All rooms have an accessible exterior area at the same floor height, which large curtain wall façade which brings lots of natural light inside. The living area has its outdoor projection with a covered patio, which is paved with a wood deck with gravel inserts defining the walkable and the meditation areas. On the upper level are located all the bedrooms, with adjoining walk-in closets and bathrooms. All bedrooms are equipped with a large built in desk, a plasma tv as well as a minibar. As for the materials adopted, large space has been given to natural wood. Besides the teak wood of the basement level, the main wood chosen to add a warm touch to every other space is Canadian maple, used for the custom made floors and the solid wood wall cladding. Even the 1.800 square meter outdoors are strongly characterized by the use of wood. All decks are paved with Ipe wood. Other materials are gravel inserts, bamboo plants and grass.

 

设计事务所 JM ARCHITECTURE
地点 意大利, 米兰

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 意大利, 米兰