Home 01

id509_home_01_img_01.jpg

这是 i29 为阿姆斯特丹的一个公寓所做的室内设计,特点是纯净的的木材的使用。整个设计打造了一个室内的’庭院’,自然光线从屋顶天窗洒落到整个空间,右侧的门通向一个修长的浴室以及主卧室。

以下是设计事务所提供的项目简介:

One of the characteristics of this apartment in the centre of Amsterdam is the ‘core’ of clear wood. It starts on the first floor with a ‘courtyard’ i29 created in the centre of the apartment. And it continues one floor higher in a centrepiece for the living area that inhabits the fireplace, TV, audio set, books and CD’s.

Once you entered the first flight of stares after the front door you are at the centre of the house, the wooden courtyard is lighted by natural light from the roof. To the right a door leads to the back of the house to a slim bathroom connected to the master bedroom. The bathroom has a white seamless epoxy bathing/washing unit and dark grey walls and ceiling. Both the bathroom and the master bedroom are situated around an outdoor patio. A double door in the front of the courtyard leads to a study. On the second floor the open living area is located with the wooden centrepiece. In the back of this floor we placed the open kitchen and dining table.

 

设计事务所 i29
地点 荷兰, 阿姆斯特丹
设计师 i29 interior architects
面积 130 m2
摄影 i29 interior architects

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅