矩阵批萨店

id502_matrix_pizza_img_00.jpg

低成本的比萨店,FRANCESCO MONCADA 设计,位于意大利。由于客户的预算非常低,客户接受了设计师在设计时采用价廉的材料。卫生间使用了通常用于工装的材料,与可防水的油画一起用作内墙面;天花板和仓库使用了通常用于车库顶棚的树冠玻璃纤维做内墙壁;酒吧则使用金属漆箱子装配而成;地面和厨房的墙壁由胶合板覆盖,这些通常用于造船厂;内部空间由玻璃纤维墙分为两半。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The restaurant is lodged in the ground floor of a 70’s building, in the business district of the city, beside the Archimedes’ tomb in Syracuse (Italy). Budget was really low so client accepted to use very cheap materials, normally used in construction site, and cover the surfaces of the bathroom with waterproof painting. Ceiling and warehouse-wall are covered by fiberglass, usually used in garage’s canopy, and bar is made just assembling metal painted boxes, that allow to hold the steel shelf.

Pavement and kitchen-wall were covered by plywood, used in shipyard, and supported by metal structure. The space is divided in half by fiberglass wall. On one side the fast-food area, where people can drink a beer while waiting the food that will eat at home. On the other side the slow-food area where you can seat, take your time eating pizzas and drinking wine.

 

设计事务所 FRANCESCO MONCADA
地点 意大利, 锡拉库扎
设计团队 Francesco Moncada, Marco Pizzo, Gianluca Conigliaro
面积 90 m2
摄影 Alberto Moncada

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)